Головна Новини Суспільство події В американському зоопарку горили отримали щеплення від Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В американському зоопарку горили отримали щеплення від Covid-19

П'ять бонобо і чотири орангутана отримали вакцину від Covid-19

4 березня 2021, 18:28
Поділіться публікацією:

У зоопарку американського міста Сан-Дієго п'ять бонобо і чотири орангутана отримали вакцину від Covid-19, призначену для домашніх тварин. Вакцинувати тварин вирішили після того, як вісім горил в січні заразилися Covid-19, передає Business Insider.

В американському зоопарку горили отримали щеплення від Covid-19

Горили із зоопарку Сан-Дієго отримали щеплення від Covid-19 - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що експериментальну Covid-вакцину розробила ветеринарна фармакологічна компанія Zoetis. Горили із зоопарку Сан-Дієго стали першими приматами, які отримали укол від коронавірусу.

Також наголошується, що дана вакцина непридатна для використання людиною.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що в зоопарку, який розташований в місті Сан-Дієго дві горили заразилися коронавірусом. Аналізи підтвердили наявність хвороби у тварин. Ветерінари помітили, що тварини стали часто чхати і взяли у них аналізи. Згідно з отриманими результатами, в аналізах виявили РНК коронавірусу.

Співробітники зоопарку зазначають, що у них є підозри, що горили заразилися Covid-19 від члена команди охорони дикої природи парку, у якого був позитивний результат тесту на наявність вірусу. Хоча він, за словами персоналу, дотримувався всіх заходів безпеки, носив маску і рукавички.

Як раніше повідомляли "Коментарі", білі ведмеді можуть зникнути до кінця поточного сторіччя, якщо людство ніяк не змінить свою діяльність з питань аномального потепління. На думку вчених, деякі популяції білих ведмедів вже знаходяться на межі зникнення, адже землі, вкриті арктичним льодом, поступово зменшуються. Таким чином, білі ведмеді можуть залишитися лише в далеких північних регіонах в малій кількості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини