Головна Новини Суспільство події «Успішного розмноження»: Комаровський привітав усіх з Новим роком
commentss НОВИНИ Всі новини

«Успішного розмноження»: Комаровський привітав усіх з Новим роком

Комаровський постав в костюмі Діда Мороза

31 грудня 2020, 17:45
Поділіться публікацією:








Відомий педіатр Євген Комаровський привітав українців з наступаючим Новим роком і побажав усім здоров'я та успішного розмноження.

«Успішного розмноження»: Комаровський привітав усіх з Новим роком

Комаровський привітав з Новим Роком (скріншот з відео)

"Хороші люди повинні розмножуватися! Після багатьох випробувань 2020-го, в новому 2021 році я бажаю вам здоров'я та успішного розмноження! І будьте разом з нами в рік чудовою корови", — зазначив Комаровський.

Доктор постав в костюмі Діда Мороза і записав кумедний відеоролик, який опублікував на своєму офіційному каналі в YouTube. У ньому педіатр побажав, щоб в нашому житті більше не зустрічалося року з такою великою кількістю стресу і випробувань. Він зазначив, що потрібно зробити висновки про те, що нам разом легше долати труднощі.

Євген Комаровський запропонував всім забрати в Новий 2021 рік тільки хороше, зокрема взаєморозуміння, доброзичливі стосунки, любов один до одного, повагу та інше.

Нагадаємо, що Новий 2021 рік уже впевнено крокує по планеті. Першими свято зустріли жителі екваторіальної держави Кірібаті, там він настав о 12.00 (за київським часом). Потім свято відзначили в Королівстві Тонга в Тихому океані. Слідом за самими східними островами у світі Новий рік прийшов до Нової Зеландії (о 13:00 за київським часом), Антарктиди і так далі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що опозиційний нардеп Олексій Гончаренко, як то кажуть, убив двох зайців: він записав відеозвернення-привітання з новорічними святами, одночасно "потролливши" президента України Володимира Зеленського. Гончаренко звертається до українців, нібито із залу, де йде концерт "95 кварталу" за участю Зеленського і питає, чи насміялися вони за цей рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини