Головна Новини Суспільство події Уряд виділив зі спецфонду 100 млн гривень на трасу до Конча-Заспи
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд виділив зі спецфонду 100 млн гривень на трасу до Конча-Заспи

На Обухівську трасу виділили 100 млн гривен

17 листопада 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Уряд  вчергове зробив перерозподіл коштів спецфонду державного бюджету, які будуть направлені національному відомству з питань інфраструктури.  Так, на важливий, на думку посадовців, об’єкт – Обухівську трасу, буде виділено зі спеціального фонду держбюджету чимала сума – 100 млн гривень. Про це інформує РБК-Україна, аналізуючи чергову постанову  Кабінету Міністрів №1186, яка розміщена на Урядовому  порталі.

Уряд виділив зі спецфонду 100 млн гривень на трасу до Конча-Заспи

На Обухівську трасу виділили 100 млн гривен (фото з відкритих джерел)

Важливо, що ця сума буде виділена Державному агентству автомобільних доріг для реалізації нової бюджетної програми, яка звучить, як "Фінансове забезпечення розроблення та впровадження заходів з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на ділянці км 0 + 000 — км 20 + 308 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-01 Київ — Обухів".

На згадуваній вже автомагістралі державного значення, яка з’єднує столицю з містом Обухів, знаходяться недешеві елітні маєтки, які побудовані в населених пунктах так званої заміської зони Києва. Найвідомішим тут є населений пункт Конча-Заспа.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кабмін затвердив платні дороги. Платні дороги — це вже не якесь примарне майбутнє, а реальність, яка ось-ось настане. Так за те, щоб дістатися з Києва до Одеси, доведеться викласти майже 1500 гривень. Правда стягуватися такий податок будуть не з усіх машин. Поки що податок торкнеться водіїв вантажівок — автомобілів масою від 12 тонн. Оплачувати потрібно буде проїзд дорогами державного значення. На платних дорогах будуть стояти радіочастотні мітки, які будуть розпізнавати, який автомобіль заїхав на дорогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алла

18 листопада 2021, 00:52

Отлично!!! Когда начнут?

Алла

18 листопада 2021, 00:52

Отлично!!! Я очень рада


Новини