Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця» заявила про націоналізацію кількох тисяч російських вагонів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» заявила про націоналізацію кількох тисяч російських вагонів

Вагони компаній, що пов'язані з країною-агресором, будуть націоналізовані

15 березня 2022, 12:15
Поділіться публікацією:

АТ "Укрзалізниця" заявляє, що розпочато націоналізацію російських вагонів, які перебувають в Україні. Про це повідомляють на сторінці Верховної Ради. 

«Укрзалізниця» заявила про націоналізацію кількох тисяч російських вагонів

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Відомо, що наразі на українських коліях перебуває 15 тисяч російських вагонів, що належать 250 компаніям. В країні-агресорі перебувають 482 українські вагони. Поки що працівники української компанії "Укрзалізниця" буде складати перелік власників російських вагонів, серед яких є російські громадяни чи компанії. Потім урядовці та представники компанії будуть приймати правові рішення для націоналізації майна.

Як повідомляв портал, президент України Володимир Зеленський повідомив, що Кабмін розробив та погодив пакет рішень для підтримки української економіки, щоб бізнес активно включався у роботу там, де немає активних бойових дій. Експерти прокоментували таке рішення влади.

Раніше ми писали, що президент розповів про два кроки податкової реформи. Кабінет Міністрів розробив та погодив пакет рішень для підтримки української економіки, щоб бізнес функціонував та люди працювали там, де безпека це дозволяє. Насамперед це стосується тих територій України, де не ведуть активних бойових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини