Головна Новини Суспільство події Укрзалізниця запускає експрес в аеропорт Бориспіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця запускає експрес в аеропорт Бориспіль

Експрес в аеропорт Бориспіль курсуватиме із зупинкою на станції «Видубичі»

9 червня 2020, 16:00 comments1126
Поділіться публікацією:

Разом з відновленням внутрішніх і міжнародних авіарейсів у аеропорт Бориспіль з 15 червня почне курсувати Kyiv Boryspil Express. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в. о. голови АТ "Укрзалізниці" Іван Юрик.

Укрзалізниця запускає експрес в аеропорт Бориспіль

В. о. голови "Укрзалізниці" повідомив, що Kyiv Boryspil Express буде робити зупинку на платформі "Видубичі", яку відкрили сьогодні. За словами Івана Юрика, з 15 червня частково відновлюється курсування експресу, а зі збільшенням кількості авіарейсів в "Укрзалізниці" планують збільшувати і кількість рейсів експресу на добу.

Крім того, Юрик зазначив, що на станції "Видубичі" тепер буде функціонувати транспортний хаб, на якому поєднали в єдиний логістичний ланцюг відразу кілька видів транспорту: залізничний, автобусний, авіатранспорт і метрополітен.

"Така синхронізація дозволить киянам та гостям столиці максимально комфортно подорожувати", – каже Іван Юрик.

Раніше "Коментарі" писали, що в п'ятницю, 5 червня, в Україні відновили внутрішні авіаперельоти, а з 15 червня планують відновити закордонне авіасполучення. Зазначимо, що інші пом'якшення карантинних обмежень в Україні стосуються режиму роботи церковних служб і обрядів, відкриття ресторанів і кафе – з 15 червня хочуть дозволити закладам приймати відвідувачів всередині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини