Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця» відновлює рух ще одного поїзда у західному напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» відновлює рух ще одного поїзда у західному напрямку

Поїзд Київ-Рахів відновить рух з 18 грудня

27 листопада 2020, 12:07
Поділіться публікацією:

АТ "Укрзалізниця" з 18 грудня відновить курсування поїзда "Гуцульщина" — пасажирський поїзд №357/358 з Києва до Рахова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

«Укрзалізниця» відновлює рух ще одного поїзда у західному напрямку

З Києва поїзд відправлятиметься о 14:28 і прибуватиме до Рахова о 09:22. Відправлення з Рахова о 11:18 і прибуття до Києва о 6:43. Поїзд курсуватиме через такі станції: Тернопіль, Чортків, Кіцмань, Чернівці, Коломия, Яремче, Ворохта, Ясіня, Кваси та Рахів. Він буде складатися з 12 вагонів, з яких один буде спальним, п'ять купейних і шість плацкартних.

Повідомляється, що для відновлення курсування поїзда була модернізована інфраструктура. Зокрема, на деяких ділянках шляху було проведено середній і капітальний ремонт, замінено понад 6 тис. старопридатних дерев'яних шпал. В результаті повинна збільшитися швидкість, і покращитися стан безпеки руху поїздів.

Відзначимо, плануючи поїздки, варто пам'ятати про правила карантину на тлі пандемії коронавірусу. Необхідно користуватися антисептиками, намагатися максимально обмежити спілкування зі сторонніми людьми, частіше мити руки та носити захисну маску в громадських місцях.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" призначила нові потяги напередодні новорічних свят.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини