Головна Новини Суспільство події Україну накриють мокрий сніг, дощ та штормовий вітер: синоптик розповіла, де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють мокрий сніг, дощ та штормовий вітер: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 19 та 20 лютого

19 лютого 2022, 00:00 comments1092
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У вихідні деякі області України накриє дощ та мокрий сніг. Також очікується штормовий вітер. Про це на своїй сторінці у соціальних мережах розповіла синоптик Наталія Діденко.

Україну накриють мокрий сніг, дощ та штормовий вітер: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Погода в Україні 19 та 20 лютого. Фото з відкритих джерел

У суботу, 19 лютого, за словами синоптика, дощ та мокрий сніг пройде у північних та західних областях. Також на дощову погоду слід очікувати мешканцям Харківської області. На решті територій країни погода буде сухою. При цьому у цей день по всій країні вируватиме сильний вітер — 15-20 м/с.

У столиці у суботу буде дощова та вітряна погода протягом дня. Вдень температура повітря підніметься до 7 градусів, а на ніч впаде до -2. З ранку на дорогах можлива ожеледиця.

20 лютого опади у вигляді дощу та мокрого снігу очікуються у західних областях протягом дня. Увечері синоптик прогнозує дощ у південних областях. В решті України погода буде сухою та теплою. Вітер до неділі також трохи вщухне.

Наталія Діденко зазначає, що температура повітря у вихідні буде досить високою. У середньому стовпчики термометрів підніматимуться від 4 до 9 градусів. Вночі може бути невеликий мінус. У зв'язку з цим на ранок на дорогах та тротуарах може бути ожеледиця.

У Києві у цей день пройде без опадів. Вдень очікується до 6 градусів тепла, а вночі – від 0 до 2 градусів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Путін обіймався з Лукашенком і запевняв, що не нападатиме на Україну.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що радник голови Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко прокоментував евакуацію населення ОРДЛО до РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини