Головна Новини Суспільство події Україну накриють дощі та штормовий вітер: синоптик розповіла, де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють дощі та штормовий вітер: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 17 лютого

17 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У четвер на деякі області України очікує дощова погода, а також штормовий вітер. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла синоптик Наталія Діденко.

Україну накриють дощі та штормовий вітер: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Погода в Україні 17 лютого. Фото з відкритих джерел

Як передає синоптик, 17 лютого опади у вигляді дощу прийдуть одразу у кілька частин країни: центральну, західну та північну. Увечері очікується дощова погода в Одеській та Миколаївській областях. У Карпатах буде сильний сніг з дощем. На Сході, а також у Криму, Запорізькій та Херсонській областях погода залишиться сухою.

Максимальна температура повітря у четвер досягне 14 градусів. Такий "плюс" варто очікувати у південних областях країни. У східній частині вдень буде до 4 градусів, а в ніч на 17 лютого температура варіюватиметься від -2 до 2. В решті областей вдень стовпчики термометра підніматимуть від 5 до 11 градусів. Вночі очікується до 4 градусів вище за 0.

Наталія Діденко також попереджає, що у четвер в Україні будуть штормові пориви вітру до 15-22 м/с.

Найближчими днями, як передає синоптик, погода в країні буде теплою, вітряною та вологою.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що лікар-нутриціолог Ірина Юзуп перерахувала спеції, які при неправильному вживанні можуть завдати організму шкоди.

Також видання "Коментарі" передавало, що лікар-дієтолог Маріят Мухіна розповіла, які каші необхідно додати до свого раціону, щоб покращити нервову та серцево-судинну системи.

Читайте також, що експерти назвали три категорії продуктів, регулярне вживання яких здатне прискорити старіння мозку. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини