Головна Новини Суспільство події Україну накриють дощі та мокрий сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють дощі та мокрий сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 22 лютого

22 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У вівторок на території України буде тепла, але дощова погода. У деяких районах очікується мокрий сніг. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла синоптик Наталія Діденко.

Україну накриють дощі та мокрий сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Погода в Україні 22 лютого. Фото з відкритих джерел

22 лютого, за словами синоптика, з ночі та протягом дня у північних, центральних та західних областях України пройдуть дощі. Також часом його змінюватиме мокрий сніг. При цьому температура повітря підніматиметься до 11 градусів.

Ближче до вечора дощова погода нагряне у південні та східні області. Діденко повідомила, що у цих частинах країни також буде тепло у вівторок. На Півдні температура повітря досягатиме позначки 14 градусів. У Криму очікується 16 градусів.

Жителям столиці 22 лютого також варто очікувати похмуру погоду з опадів у вигляді дощу та мокрого снігу. Проте температура підніматиметься до 9 градусів.

Також синоптик наголосила, що у найближчі кілька днів відбудеться невелике похолодання. Але вже до кінця тижня в Україну знову повернеться тепло.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що експерти склали короткий перелік речей, які можуть безнадійно зіпсувати вигляд жінки. Одним з пунктів цього списку є волосся, яке прийнято вважати "візитною карткою" дівчини. Якщо вони не доглянуті, це може відштовхнути і зіпсувати зовнішній вигляд.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що лікар Сергій Агапкін розповів, як можна нормалізувати роботу кишечника без застосування лікарських засобів. Одне з головних правил – це дотримання водного режиму. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини