Головна Новини Суспільство події Україну накриє штормовий вітер та мокрий сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє штормовий вітер та мокрий сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні на 9 лютого

9 лютого 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Частину областей 9 лютого накриє мокрий сніг, а також у цей день очікується штормовий вітер. Про це у соціальній мережі розповіла синоптик Наталія Діденко.

Україну накриє штормовий вітер та мокрий сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода

Погода в Україні 9 лютого. Фото з відкритих джерел

Як зазначає синоптик у своєму пості, у ніч на 9 лютого мокрий сніг пройде у таких областях: Запорізькій, Луганській, Донецькій. Окрім того, опади у вигляді мокрого снігу варто очікувати у всій західній частині України. В решті областей погода залишається сухою.

На ранок мокрий сніг перейде в північну частину країни, а також торкнеться центральної: Кропивницької, Черкаської та Вінницької областей. Водночас опади очікуються на крайньому Сході та в Криму. Синоптик попереджає, що зранку на дорогах та тротуарах може утворитися ожеледиця.

Протягом дня погода по всій країні залишатиметься хмарною, без опадів. Проте очікуються сильні пориви вітру. Наталя Діденко наголосила, що вдень пориви вітру можуть сягнути 15-20 м/с. Температура повітря підніметься до двох градусів, а вночі буде невеликий мінус. У південній частині країни вдень температура підніметься до +6.

Також синоптик розповіла, що до кінця поточного тижня українцям не варто очікувати на похолодання. Навпаки, починається потепління. Істотних опадів також не передбачається. А вітер протягом тижня буде поривчастим.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на брифінгу за підсумками зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном президент Володимир Зеленський розповів, яку заяву Путіна його вкрай здивувало.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що погода впливає на плани настання Росії. Військові аналітики висунули теорію , чому Кремль не атакує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини