Головна Новини Суспільство події Український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників
commentss НОВИНИ Всі новини

Український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників

Український пожежник Олександр Баран показав рекордний час на змаганнях у США.

сьогодні, 17:44
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На Чемпіонаті світу рятувальників World Firefighter Challenge Championship 2024 український вогнеборець Олександр Баран здобув блискучу перемогу, встановивши світовий рекорд. У тандемі з американським колегою з Флориди, Макензі Бріггсом, вони показали рекордний час у категорії чоловічого тандему віком 40-44 роки – 1:09.91. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій (ДСНС)

Український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників

Український вогнеборець Олександр Баран та його колега Макензі Бріггс

Змагання World Firefighter Challenge відомі своїми складними випробуваннями, які перевіряють фізичну витривалість, майстерність і навички командної роботи. Рятувальники з усього світу змагаються у різних категоріях, але саме виступ тандему Олександра Барана та Макензі Бріггса став найкращим. Їхній результат підтверджує високий рівень підготовки українських рятувальників, які демонструють свої професійні якості не лише вдома, а й на міжнародній арені.

Український вогнеборець встановив світовий рекорд на Чемпіонаті світу рятувальників - фото 2

Український вогнеборець Олександр Баран на World Firefighter Challenge. Фото: ДСНС

Цей рекорд є ще одним свідченням відданості та професіоналізму українських рятувальників. Учасники таких змагань не лише показують свої фізичні можливості, але й відзначають важливість командної роботи в умовах стресу. Таким чином Олександр Баран продемонстрував, що українські вогнеборці готові змагатися на рівні з найкращими фахівцями світу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування, які показали, кому українці найбільше довіряють. Серед державних та суспільних інститутів найбільша довіра до Збройних Сил України — 91,5%. На другому місці ДСНС — 83%, а трійку лідерів замикають волонтерські організації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини