Головна Новини Суспільство події Український військовий втратив руку і пішов від дівчини, щоб не бути для неї тягарем: несподіваний фінал (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливо Український військовий втратив руку і пішов від дівчини, щоб не бути для неї тягарем: несподіваний фінал (ВІДЕО)

Історія кохання Сергія та Юлії Костюченко схожа на сюжет справжнього голлівудського фільму.

4 листопада 2022, 21:24
Поділіться публікацією:








Історія сім'ї Сергія та Юлії Костюченко доводить одну просту істину — справжнє кохання долає всі перепони на своєму шляху та допомагає людині побачити промінчик світла навіть у самій непроглядній темряві.

Український військовий втратив руку і пішов від дівчини, щоб не бути для неї тягарем: несподіваний фінал (ВІДЕО)

Сергій та Юлія Костюченко

Сергій Костюченко, якому на даний момент виповнилося лише 22 роки, є військовослужбовцем. Він мріяв зробити пропозицію своїй коханій дівчині Юлії, проте цього дня його відправили на бойове завдання. У ході спецоперації хлопець підірвався на міні та отримав множинні поранення. Згодом хлопцеві ампутували руку.

Сергій дуже важко переживав все, що сталося, і вважав, що він стане тягарем для своєї коханої. Хлопець вирішив розірвати стосунки з дівчиною та перестав виходити з нею на зв'язок.

Юлія ж, у свою чергу, не розуміла, що відбувається і вирішила самостійно знайти свого Сергія. Дівчина розшукала пораненого бійця та зробив йому пропозицію.

Як виявилось, молоді люди познайомилися ще 2019 року в інтернеті. Віртуальне спілкування, яке тривало 2,5 роки, переросло у реальні зустрічі. Сергій, на той час уже служив у ЗСУ. Хлопець хотів зробити пропозицію Юлії, але не встиг – він був тяжко поранений на полі бою.

Сергій вирішив, що без руки стане тягарем і просто припинив спілкуватися з дівчиною, але Юлія знайшла свого коханого та запропонувала йому розписатися. Молоді люди "відіграли весілля" в одній із київських лікарень, де на той момент лікувався Сергій.

Ця зворушлива історія могла бути кінофільмом, проте — це реальні хроніки війни, які доводять усьому світу, що такі поняття, як любов, вірність та відданість — це далеко не порожній звук.

Джерело: "Сніданок з 1+1" на YouTube.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини