Головна Новини Суспільство події Український літак з евакуйованими приземлився в Борисполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Український літак з евакуйованими приземлився в Борисполі

В аеропорту Борисполя очікують ще один літак із Кабула

28 серпня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Україна евакуювала з Афганістану ще близько 400 осіб. З Кабула 28 серпня вилетіли три літаки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

Український літак з евакуйованими приземлився в Борисполі

Україна продовжує евакуацію громадян із Кабула, фото з відкритих джерел

Відомо, що з Кабула вилетіло три українські літаки Збройних сил України з евакуйованими. За попередніми підрахунками, Україна евакуювала 400 осіб, серед яких українці, американці та іноземні громадяни.

Зараз у міжнародному аеропорту "Бориспіль" приземлився другий літак "Олександр Білий". Скільки людей на борту, не повідомляється. Увечері прилетить третій з евакуйованими. Також, за словами радника, в аеропорту до літаків вийдуть глава Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран і заступник міністра закордонних справ Євгеній Єнін, щоб зустріти тих, хто прилетів.

За словами Євгенія Єніна, у трьох літаках, що вилетіли з Кабула 28 серпня, прибуло 360 осіб, серед них 80 українців і кілька осіб, які мають дозволи на постійне проживання в Україні.

Раніше прессекретар Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко говорив, що в Афганістані, де бойовики "Талібану" здійснюють теракти в міжнародному аеропорту, ще залишилося 90 українців, які чекають на евакуацію.

Тим часом Україна активно продовжувала евакуацію своїх громадян. Минулими вихідними, 22 і 23 серпня, у Бориспіль прибули два літаки, які привезли 31 і 41 громадян України, серед них 12 військових, які служили за контрактом в іншій країні.

Всього літаки забрали 83 і 98 осіб із Кабула, серед яких чимало іноземних журналістів і громадян інших країн. Іноземців розмістили в пункті тимчасового розміщення біженців і центрі обсервації для іноземних громадян.

Всі іноземці повинні пройти двотижневий карантин. Потім вони будуть працювати з міграційною службою.

Як повідомляв портал "Коментарі", українським послам довелося багато працювати над питанням евакуації громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

koss

28 серпня 2021, 21:39

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- https://s4.lv/extra


Новини