Головна Новини Суспільство події Український гурт Badstreet boys записав кліп з екс-президентом України: яка мета
commentss НОВИНИ Всі новини

Український гурт Badstreet boys записав кліп з екс-президентом України: яка мета

Спільна акція Ющенка та Badstreet boys: 7 мільйонів для українських захисників

15 липня 2024, 12:33
Поділіться публікацією:

Відомий український бойс-бенд Badstreet boys та екс-президент України Віктор Ющенко об'єднали свої зусилля для збору коштів на потреби Збройних Сил України. 

Український гурт Badstreet boys записав кліп з екс-президентом України: яка мета

Ющенко став піаністом у новому відео Badstreet boys для збору коштів на армію

Артисти випустили спільний кавер на знамениту композицію Елтона Джона та групи Blue, "Sorry Seems to Be the Hardest Word", перейменований на "Це так". У музичному кліпі взяли участь відомі українські коміки та співак Володимир Дантес, а сам Віктор Ющенко з'явився у несподіваній ролі піаніста.


Екс-президент та популярні виконавці розповіли про мету проекту — збирання 7 мільйонів гривень на купівлю дронів та автобуса для Спеціальних операцій та Головного управління розвідки.

"От так. Badstreet boys i Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Усі донати перетворяться на різні дрони для 3 ЗШБ та ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатит від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий.

Артисти також оголосили про розіграш меду з особистої пасіки Ющенка серед донорів, додаючи інтригу до благодійної акції.

За словами артистів, таке об'єднання культури та політики не лише допомагає збирати кошти на важливі потреби, а й піднімає дух українців у ці непрості часи.

Відео відразу ж викликало захоплені відгуки в соціальних мережах, де користувачі не лише висловили своє здивування такому дуету, а й активно почали робити пожертви. Коментарі під відео говорять самі за себе.

Український гурт Badstreet boys записав кліп з екс-президентом України: яка мета  - фото 2

Український гурт Badstreet boys записав кліп з екс-президентом України: яка мета  - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини