Головна Новини Суспільство події Українські військові, маршируючи по Хрещатику, знову виконали безсмертний хіт про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові, маршируючи по Хрещатику, знову виконали безсмертний хіт про Путіна

На репетиції параду в Києві військові передали "полум'яний привіт" Путіну

19 серпня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

18 серпня кияни та гості столиці могли спостерігати видовищну репетицію військового параду до Дня Незалежності України. Українські воїни струнко промарширували Хрещатиком, чим порадували перехожих. Але найбільше захоплення було від виконання однієї з коробок відомої пісні "Путін — ху * ло". Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook написав Андрій Карелін і виклав відповідне відео.

Українські військові, маршируючи по Хрещатику, знову виконали безсмертний хіт про Путіна

Репетиція параду Фото: Укрінформ

За словами Кареліна, на відео видно, як від такого виконання військових цивільні були просто в захваті, підтримали воїнів оплесками і вигуками. У коментарях до публікації чимало співвітчизників зійшлися на думці, що, якщо керівництво країни не буде проти виконання такого хіта про президента країни-агресора під час уростистостей 24 серпня, то рейтинг Зеленського знову стрімко збільшиться. Патріотичні почуття серед українців як завжди дуже і дуже сильні.


Відзначимо, речівка "Путін — ху * ло!" має свою історію. Першими авторами хіта стали фани футбольного клубу "Металіст". Вперше публічно цю пісню виконали в Харкові 30 березня 2014 року. Тоді численні відео швидко облетіли інтернет, набрали мільйони переглядів по всьому світу і як російська пропаганда не опиралася тому, що ця пісня ставала вірусної, нічого зробити так і не змогла. Більш того, українські вболівальники виконали цей хіт на Євро-2020. Тоді росіяни навіть зверталися до міжнародного співтовариства з вимогою покарати українців за це, але також нічого не добилися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони Андрій Таран ознайомився з ходом підготовки до параду військ з нагоди Дня незалежності України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

19 серпня 2021, 12:59

До какой стадии кретинизма надо опуститься, чтобы распевать матюки в строю на публику? Да еще о президенте, пускай даже ненавидимом. А Зеленский, Янукович, Парашенко, Ющенко чем лучше Путина? Что они сделали для народов Украины? За 30 лет одни потери, зрады и воровство.

Ігор

19 серпня 2021, 12:27

Речівка не замаскує комуністичну, тоталітарну сутність параду.


Новини