Головна Новини Суспільство події Українські військові звільнили від окупантів три населені пункти у Чернігівській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові звільнили від окупантів три населені пункти у Чернігівській області

Звільнені території зачищаються від вибухонебезпечних предметів російської армії

4 квітня 2022, 00:22
Поділіться публікацією:

В Чернігівській області від загарбників  військовими ЗСУ звільнено три населених пункти  — Количівка, Ягідне, Іванівка. Про це інформують представники оперативного командування "Північ".

Українські військові звільнили від окупантів три населені пункти у Чернігівській області

ЗСУ продовжують звільняти українські села (фото з відкритих джерел)

В оприлюдненій інформації  зазначають,  що територія цих чернігівських сіл  зачищається та  взята під контроль  військовослужбовцями Збройних Сил України, а цивільним мешканцям  завезли  гуманітарну допомогу.

Ці мирні поселення  Чернігівського   регіону ще довго будуть тримати  в пам'яті  жахіття російського вторгнення. Купи розбитої  та спаленої нашими воїнами російської бойової техніки, що перетворилась на металобрухт, тепер "прикрашають" автостраду в напрямку від Чернігова до  населеного пункту  Козелець.  

"Самі ж путінські вбивці або лягли замертво на українську землю, або жалюгідно повтікали", — зазначено в повідомленні  українськими  військовими.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові завдають втрат окупантам та звільняють містаЯк повідомляють у Генштабі Збройних сил, українські військові завдали окупантам важких втрат на одному з напрямків. В боях на сході України, російські війська були розбиті. На полі бою покинута техніка та трупи окупантів. Крім того, 3 квітня в Харківській області було збито російський літак. Українські зенітні ракетні війська Повітряних сил ЗСУ підбили російський винищувач-бомбардувальник СУ-34. Літак впав та загорівся. Також повідомляється, що вранці 3 квітня, на півдні країни підрозділом зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ збиті дві російські крилаті ракети морського базування. Чергові "приземлення" ворожих ракет здійснені в Одеській та Миколаївській областях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини