Головна Новини Суспільство події Українські військові відбили 10 атак ворога: знищено танки, техніку та БТР російських окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові відбили 10 атак ворога: знищено танки, техніку та БТР російських окупантів

Також було знищено 3 танки і 3 артилерійські системи

15 квітня 2022, 23:41
Поділіться публікацією:

Українські  захисники Операцій об’єднаних сил  успішно протистояли 10 атакам, що здійснювали  російські загарбницькі  війська, завдавши їм при цьому відчутних втрат, та знищили 6 безпілотників. Про це повідомляють в оприлюдненому  повідомленні Операції об'єднаних сил  в соціальних  мережах.

Українські військові відбили 10 атак ворога: знищено танки, техніку та БТР російських окупантів

ЗСУ відбили 10 атак ворога (фото з відкритих джерел)

 "Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угрупованням Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 10 атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам", — говориться в інформації ООС.

Важливо,  що представники українських  сил ООС  знищили  кілька танків та артилерійських систем, 1  одиницю спеціальної техніки,  два найменування автомобільної техніки та підбили  ворожий БТР і  ще один здобули, як трофей.

"Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили 6 безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10"", — зазначено в тексті повідомлення від ООС.

Ще представники ООС підсумовують, що захисники країни мужньо та героїчно вчиняють спротив ворогові і  далі стримують навалу агресора.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ знищили російський вертоліт Ка-52Українські воїни знищили черговий літальний апарат армії окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook. Як стало відомо, Збройні сили України збили ще один ворожий гелікоптер у небі над Україною. На підтвердження своїм словам Стратком публікує фотографії з місця подій. На знімках можна побачити уламки знищеного літального апарату, що "приземлили" наші воїни.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини