Головна Новини Суспільство події Українські військові показали, як знищують ворожу техніку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові показали, як знищують ворожу техніку (ВІДЕО)

Воїнам 30 ОМБр вдалося знищити техніку ворога

16 березня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

Українські військові  30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького оприлюднили в соціальних мережах, як вони знищують ворожі  танки. Про це вони інформують,  виставши  на  сторінці бригади відзняте відео.  

Українські військові показали, як знищують ворожу техніку (ВІДЕО)

Наші військові знищили ворожий танк (фото з відкритих джерел)

В інформації військових зазначено, що протитанкісти продовжили сезон, де вони полюють на  ворожі танки. Дуже спокійно, з жартами вони додають нову  роботу для  переробників  брухту. Ще одного ворожого танка  знищили.

На  відеоролику можна побачити, що протитанкісти  задоволені та радіють, що їх постріл був успішним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те російська авіація обстріляла власних військових на ЛуганщиніРосія використовує аеородроми на території Білорусі та Криму для  завдання ракетно-бомбових ударів по Україні. Під час бойових вильотів російська авіація завдає ударів і по власних позиціях. 15 березня російська авіація нанесла вогневе ураження по позиціях своїх військ поблизу населеного пункту Смолянинове.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ знищили російський вертоліт Ка-52Українські воїни розповіли про знищення ворожого воєнного вертольота. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook. За даними наших військових у небі над Миколаївською областю було збито гелікоптер Ка-52. Його уламки впали на полі. Поблизу Миколаєва знищили черговий російський гелікоптер Ка-52. повідомляють СВ ЗСУ. Свої слова військові підкріплюють відеороликом, на якому зображені уламки повітряного судна.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини