Головна Новини Суспільство події Українські фермери виростили гігантський кавун (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські фермери виростили гігантський кавун (ФОТО)

Вага ягоди перевищує норму практично в чотири рази

26 серпня 2021, 17:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У серпні поточного року в місті Гола Пристань на Херсонщині проходив XVIII Bceукpaінcкій фecтівaль "Укpaїнcькій кавун — солодке диво", в ході якого фермери представили кавун з гігантською вагою. Про це пише видання Agro News, посилаючись на agrotrend.

Українські фермери виростили гігантський кавун (ФОТО)

В Україні виростили гігантський кавун. Фото з відкритих джерел

Як повідомляється, вага кавуна склала 37,7 кг. Варто відзначити, що в середньому ягода важить приблизно до десяти кілограмів. Вирощена на Херсонщині літня солодкість перевищила норму практично в чотири рази і потрапила в номінацію "Найбільший кавун". До слова, в ході фестивалю вибрали і найбільшу диню. Її вага склала 7,1 кг. Звичайна вага однієї дині — приблизно 3-4 кілограми.

Українські фермери виростили гігантський кавун (ФОТО) - фото 2

Цього року кавуновий фестиваль в черговий раз довів, що Херсонська область — це центр виробництва баштанних культур в нашій країні. Кілька років тому на Херсонщині встановили овочевий рекорд, виростивши плантацію солодкого перцю, яка стала найбільшою в Україні. Також в 2018 році в Херсонській області фермер виростив кавун, вага якого склала 119 кілограм. У Міністерстві закордонних справ України тоді заявили, що це найбільша ягода в світі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Україні виростили гігантську черешню. Одна ягода в три рази більше стандартної. Фруктова компанія, яка виростила гігантський плід, опублікувала фото тієї самої величезної черешні. Детальніше читайте в нашій статті.

Також сайт повідомляв про те, що українська компанія виростила, ймовірно, саму гігантську ягоду жимолості. Вона є світовим рекордсменом, оскільки про ще більшу вагу жимолості ніхто не чув. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини