Головна Новини Суспільство події Українська авіація поповнилася ще одним потужним вертольотом (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація поповнилася ще одним потужним вертольотом (Фото)

Збройні сили України отримали модернізований вертоліт Мі-8МТ

14 квітня 2021, 07:55
Поділіться публікацією:

Авіація ЗСУ поповнилася ще одним вертольотом Мі-8МТ. Авіаційну машину передало державне підприємство "Конотопський авіаремонтний завод "Авіакон". 

Українська авіація поповнилася  ще одним потужним вертольотом (Фото)

Збройні сили України поповнили авіацію. Фото: slovoidilo.ua

Фахівці дещо модернізували та покращили машину. Насамперед було встановлено українські системи активного та пасивного захисту від ракет з інфрачервоними голівками самонаведення та броньовані плити вітчизняного виробництва.

Додатково вертоліт оснастили двома комплектами супутникової навігаційної системи, аварійним радіомаяком, радіолокаційним відповідачем, твердотіловим аварійно-експлуатаційним реєстратором польотної інформації з можливістю запису переговорів членів екіпажу.

Всі вищезазначені модернізації дають змогу виконувати польоти відповідно до вимог ІСАО (Міжнародної організації цивільної авіації).

Також авіаційна машина забезпечена сучасним радіовисотоміром, високонадійною короткохвильовою радіостанцією, системою десантування у два потоки через вантажні стулки та авіаційний пошуковий прожектор.

Спеціалісти зазначають, що вертоліт зможе літати навіть в поганих погодних умовах, якщо його повторно модернізувати.

Українська авіація поповнилася  ще одним потужним вертольотом (Фото) - фото 2

Нещодавно стало відомо, яке суперзброю розробляє США в разі збройного конфлікту з Росією. Америка удосконалює малопомітні бомбардувальники B-2 Spirit, а також винищувачі F-35 Lightning II. В повідомленні наголошується, що дві розробки можуть використовуватися для більш успішного стримування загрози. Детальніше про зброю читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Україна так і не налагодила достатньою мірою виробництво власних боєприпасів, військової техніки. Чому багато закуповуємо за кордоном, тоді як власні заводи простоюють? Що потрібно зробити, щоб виправити ситуацію? Відповіді на ці запитання шукайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини