Головна Новини Суспільство події Українська армія отримає партію потужних вантажівок
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська армія отримає партію потужних вантажівок

Збройні сили України поповняться новітньою технікою - вантажівками Renault Trucks

30 квітня 2021, 07:35
Поділіться публікацією:

Українська армія отримала новітні потужні вантажівки Renault Trucks. Про це повідомляє пресслужба Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України.

Українська армія отримає партію потужних вантажівок

ЗСУ отримають новітні вантажівки від світового бренду. Фото: Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України

Так у межах державного оборонного замовлення один із постачальників розпочав черговий етап забезпечення підрозділів військовою технікою. Перша партія з 15 вантажівок Renault Trucks невдовзі надійде зв'язківцям.

Як зазначається в повідомленні, нова техніка зможе змінити можливості технічної складової системи управління.

Українська армія вперше отримала вантажівки світового бренду. Раніше закуповувалися тільки КрАЗи, МАЗи та "Богдани".

Renault Trucks укомплектовані фургонами зі спецобладнанням. Техніка замінить застарілі радіостанції на шасі ЗІЛ-131 і ГАЗ-66, які експлуатуються ще з часів "союзу".

Українська армія отримає партію потужних вантажівок - фото 2

Нагадаємо, що раніше українська армія отримала нові модернізовані бойові танки Т-64БВ. Техніку передав Харківський бронетанковий завод. Попередньо всі танки пройшли капітальний ремонт та були вдосконалені. В повідомленні зазначається, що модернізація машин пройшла дуже швидко. Замовлення на ремонт виконали з істотним випередженням термінів. Варто враховувати, що ремонтні роботи відбувалися в умовах обмеженого фінансування. Бойова машина-танк Т-64БВ — це остання модифікація основного українського танка Т-64Б "Булат". Насамперед український танк подібний до радянського Т-64. Про всі можливості техніки, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Збройні сили України отримали новий вид озброєння — гвинтівку ручного заряджання Alligator. Її характеристики можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

30 квітня 2021, 11:24

А почему машины не отечественного производства ? Угробили отрасль . Заводы Оборонпрома пустили с молотка.


Новини