Головна Новини Суспільство події Українським туристам закрили в’їзд у ще одну країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Українським туристам закрили в’їзд у ще одну країну

Українці не зможуть вирушити на відпочинок ще до одного курорту

28 серпня 2020, 15:13 comments2365
Поділіться публікацією:

Туристам з України доведеться відмовитися від відпочинку ще в одній країні. В’їзд українцям сьогодні, 28 серпня, заборонив уряд Тунісу. Про це інформує Державна прикордонна служба України в  Telegram-каналі.

Українським туристам закрили в’їзд у ще одну країну

Так, Туніс закрив кордони для українських туристів, тому українці відтепер не можуть відвідувати цю країну. Як повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Туніс вніс Україну в "червону зону" епідеміологічної небезпеки через поширення коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, на сьогодні, попри пандемію коронавірусу, українці можуть без умов і вимог відвідати 45 країн. Раніше в "білому" списку було 42 держави, проте на цьому тижні додалося ще три. Міністерство закордонних справ України опублікувало повний список.

Раніше "Коментарі" писали, що українцям, які хочуть відпочити найближчим часом на Кіпрі, варто врахувати, що держава віднесла Україну до категорії країн високого ризику щодо епідемії коронавірусу. У зв'язку з цим на Кіпрі від 28 серпня почнуть діяти особливі умови в'їзду в країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини