Головна Новини Суспільство події Українка розкрила ціни на медичні послуги в Швейцарії - її розповідь шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка розкрила ціни на медичні послуги в Швейцарії - її розповідь шокує

Медичні послуги в Швейцарії - дуже дорогі

21 березня 2021, 22:25 comments1110
Поділіться публікацією:

Часто ми хочемо переїхати в іншу країну, сподіваючись на краще життя. Проте про саму країну, ціни, сфери, спосіб життя зовсім не здогадуємося.

Українка розкрила ціни на медичні послуги в Швейцарії - її розповідь шокує

Медицина в Швейцарії: українка розповіла про ціни. Фото: wanderlust-travel.ru

Українка Катерина Дашевська зробить нас ближчими до Швейцарії та розповість про одну із головних сфер — медицину. Дівчина переїхала до країни разом із сім'єю. Рівнем медицини Катерина задоволена, проте дівчина зазначає, що медичні послуги — дуже дорогі.

Отримати доступ до якісних послуг може кожен, хто має страховку. Вона покриває 80-90 витрат в разі хвороби чи несподіваного випадку. Проте, якщо людина не має страхування — їй доведеться витратити кругленьку суму аби полікуватися.

Відтак один похід до стоматолога може коштувати більш як 200 доларів (5 543 гривень). За цю суму вам вставлять зубну пломбу. Щоб полікувати зуб та вставити коронку, доведеться витратити понад 5 тисяч (138 600 гривень).

Катерина повідомляє, що зекономити на лікуванні не вдасться, оскільки тарифи приблизно однакові у кожній клініці. Тож часто, щоб пролікуватися чи відновити зуби, швейцарці їздять до інших країн, в тому числі й до України.

В країні важко придбати ліки не за рецептом. Так само важко в європейській країні зробити аналізи, якщо їх не призначив лікар.

В Україні ж ви просто можете купувати в аптеці великий спектр ліків та в будь-який момент звернутися в лабораторію та здати аналізи.

За спостереженнями Катерини швейцарці нечасто відвідують терапевтів. Натомість цілі сім'ї займаються активними видами діяльності, спортом та фізкультурою.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що в Австралії миші "захопили" ферми і супермаркети. Відео можна переглянути в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

22 березня 2021, 00:07

Это что за дура сравнивает? Это как реальную помойную яму сравнивать с райем! Бред! И по факту настоящий коренной Украинец позволить себе лечение в Швецарии реально не может!


Новини