Головна Новини Суспільство події Україні прийшов час готуватися до виплати боргів і корупційних скандалів: астропрогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні прийшов час готуватися до виплати боргів і корупційних скандалів: астропрогноз

Стан економіки України на цьому тижні, починаючи з 16 серпня, може істотно покращитися - можна чекати виплати заборгованостей і збільшення коштів у бюджеті

16 серпня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Економічна ситуація в країні, починаючи з 16 серпня може істотно поліпшитися, адже багато людей нарешті отримають обіцяну заробітну плату, борги будуть погашені. Також очікується поліпшення ситуації в сфері фінансів, в бюджет прийдуть нові надходження. Водночас у політиці, як завжди, буде "штормити". Одна частина політиків буде звинувачувати іншу, перш за все, у корупції. Як передає видання "Коментарі", таким прогнозом для українців на наступний тиждень поділилася таролог і прогнозист Ольга Соломко в інтерв'ю для "AstroOboz".

Україні прийшов час готуватися до виплати боргів і корупційних скандалів: астропрогноз

Планети. Фото: moonorganizer.com

Головне, що відзначила прогнозист, з настроєм в українців буде все відмінно — з піднесеним духом у наших співвітчизників на цьому тижні все буде на висоті. Ольга Соломко пояснила це тим, що наближаються 4-денні вихідні, наближаються свята, а значить більшість українців готується провести ці дні в колі сім'ї, в галасливих компаніях. Люди розуміють, що зможуть поспілкуватися з близькими, насолодитися теплом один одного, звідси й піднесений настрій.

Що стосується політики, то тут, попри те, що літній період завжди вважається "мертвим" у цій сфері, у нас буде неспокійно. Варто очікувати сварки, конфлікти між різними політичними силами. Чи дійде до того, що одні політики будуть звинувачувати інших в тому, що хтось не так кудись подивився, хтось не так щось сказав. Якщо ж говорити про економіку, то відчувається полегшення загального стану економічної системи, оскільки якийсь тягар падає з плечей. Бюджетникам, держслужбовцям варто чекати позитивних новин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — астролог назвав знаки Зодіаку, яким не можна довіряти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини