Головна Новини Суспільство події Громадянам України заборонили володіти землею в Криму, - указ Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадянам України заборонили володіти землею в Криму, - указ Путіна

Під заборону не потрапили землі в Сімферополі, Джанкої, Красноперекопську, Білогірському, Красногвардійському та Первомайському районах

20 березня 2021, 10:57 comments1369
Поділіться публікацією:

На території окупованого Криму набув чинності указ президента Росії Володимира Путіна, який забороняє іноземним громадянам володіти землею. Станом на квітень 2020 року, понад 11 тисяч ділянок, які потрапляли під його дію, належали іноземцям, більшість з них українці. Про це повідомляє РБК-Україна.

Громадянам України заборонили володіти землею в Криму, - указ Путіна

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що з 20 березня іноземним громадянам, особам без громадянства та іноземним юридичним особам забороняється володіти землею в більшості районів Криму. Обмеження, зокрема, введено в Євпаторії, Керчі, Ялті, Судаку. Під заборону не потрапили землі в Сімферополі, Джанкої, Красноперекопську, Білогірському, Красногвардійському та Первомайському районах.

Також відомо, що глава Кремля підписав указ, який передбачає, що більшість районів Криму були включені в список прикордонних територій, де іноземцям забороняється володіти землею.

Нагадаємо, що 18 березня 2014 року, президент Російської Федерації Володимир Путін підписав з "керівництвом" АР Крим та Севастополя договір про "приєднання Криму до складу Росії". Це сталося лише через два дні після псевдореферендуму. У річницю офіційного оформлення захоплення Криму "братнім народом" видання "Коментарі" поцікавилося в експертів — які висновки ми зробили з того, що сталося, які важливі кроки зробили, щоб подібного не повторилося, а повернення Криму Україні стало ближче.

Фахівці вважають, що до 2014 року значна кількість жителів України щиро вважала росіян братським народом. Вірили в необхідність тісної, культурної, економічної й навіть політичної інтеграції, якісь спільні союзи і так далі. Окупація Криму і подальша агресія на Донбасі показали, що Росії не потрібна Україна як незалежна держава, що РФ ніколи не буде сприймати нас як рівних, що весь час вона буде прагнути до відновлення свого контролю, впливу, щоб включити Україну до складу своєї імперії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

20 березня 2021, 15:17

Цікаво чи вистачить ПАЯЦУ та РНБО винести таке саме дзеркальне рішення "Про заборону росіянам володіти землею в УКРАЇНІ" не за паспортом, а згідно СВІДОЦТВА про народження де чітко і ясно прописана ГРАФА НАЦІОНАЛЬНІСТЬ....????!!!


Новини