Головна Новини Суспільство події Українцям платитимуть за захоплений російський літак чи гелікоптер: відома сума
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям платитимуть за захоплений російський літак чи гелікоптер: відома сума

Трохи меншу суму можна буде отримати за трофейний робочий гелікоптер

8 березня 2022, 19:30
Поділіться публікацією:

Українцям, які захоплять ворожий літак або гелікоптер, будуть платити величезну винагороду. Про це у Facebook  написав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Українцям платитимуть за захоплений російський літак чи гелікоптер: відома сума

Політик повідомив про державну програму (фото з відкритих джерел)

 За словами політика, "Укроборонпром" готовий виплатити премію за трофейну техніку або захоплений гелікоптер у робочому стані.

"Державний концерн "Укроборонпром" готовий сплатити премію в 1 000 000 доларів США за викрадений чи трофейний літак. Також продовжує діяти програма 500 000 доларів США за захоплений гелікоптер в робочому стані", — написав Давид Арахамія.

Окрім цього, усім громадянам РФ, які вирішили взяти участь в програмі — гарантовано видадуть громадянство.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що під Києвом знищили ціле угруповання окупантівУкраїнським захисникам з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців на Київщині вдалося знищити групу російських окупантів. Про це повідомив волонтер Юрій Москаленко у Facebook. Він написав, що героїчний 4-й батальйон 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців прямо під Києвом послав до Гіві і Мотороли ціле угрупування окупантів.

Також "Коментарі" інформували про те, що на Херсонщині збили літак окупантів. У Херсонській області був збитий військовий літальний апарат РФ. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі. За інформацією Геращенка, у небі над Херсонською областю було збито літак окупантів за допомогою ПЗРК Stinger. За його словами, один пілот точно живий залишився — катапультувався. Уламки потрапляли на Кізомис. Окрім цього політик показав відео, де видно, як падає збитий ворожий літак.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини