Головна Новини Суспільство події Українців просять не розповсюджувати в інтернеті інформацію про пересування ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців просять не розповсюджувати в інтернеті інформацію про пересування ЗСУ

Президент РФ Володимир Путін дав наказ на введення російських військ на окуповані території Донбасу після визнання ЛДНР

22 лютого 2022, 01:25 comments1801
Поділіться публікацією:

Українців закликали не розповсюджувати інформацію про пересування військ ЗСУ. Зокрема не публікувати дані в інтернеті.

Українців просять не розповсюджувати в інтернеті інформацію про пересування ЗСУ

Донбас - фото з відкритих джерел

Про це йдеться у зверненні 72-го ОМБр імені Чорних Запорожців.


"Не поширюйте пересування підрозділів Збройних сил територією України", — йдеться у зверненні.


Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "ЛДНР". З таким проханням щодо нього звернулася Державна дума Росії. Про це йдеться у заяві російського лідера на засіданні Радбезу РФ. "Вважаю за необхідне прийняти давно назріле рішення. Визнати суверенітет "ДНР" і "ЛНР". Прошу Федеральні збори РФ підтримати це рішення, а також ратифікувати угоди про дружбу та взаємодопомогу з цими республіками", — заявив глава Кремля. Після цього Путін разом із ватажками "ЛДНР" Денисом Пушиліним та Леонідом Пасічником підписали договори про дружбу та взаємодопомогу. Віцеспікер Держдуми Петро Толстой заявив, що обидві палати російського парламенту закріплять рішення Путіна про визнання "ЛНР" та "ДНР" на засіданні у вівторок, 22 лютого.


Крім того, з'явилися деталі договору між Російською Федерацією та ОРДЛО. Про це пишуть російські ЗМІ. Основні пункти договорів між Росією та "ЛНР" та "ДНР": загальна оборона; — спільна охорона "кордонів" так званих "ДНР" та "ЛНР"; — право сторін використовувати військову інфраструктуру та військові бази на території один одного; — Визнання документів, які видають державні органи всіх сторін; — Росія бере на себе підтримку фінансової та банківської систем "ДНР" та "ЛНР". — Платіжним засобом на території "ДНР" та "ЛНР" є рубль. Договір між РФ та "ЛДНР" укладено на 10 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

GK GK

22 лютого 2022, 03:43

Ну є ще статті 111, 114 КК України. Кілька "публічних пОрок", і народ стане дисциплінованішим. Ще би хтось потянгув до суду за 114 _високопосадовців_ , які "зливали" важливі секретні операції.


Новини