Головна Новини Суспільство події Українці знову зможуть літати в Таїланд - що для цього потрібно
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці знову зможуть літати в Таїланд - що для цього потрібно

По приїзду в Таїланд вам потрібно буде пройти 14-денний карантин

18 грудня 2020, 08:35 comments1766
Поділіться публікацією:

Популярна та улюблена серед українців країна Таїланд знову відкрила свої кордони. Пресслужба туристичного управління Таїланду після тривалого періоду знову запрошує до себе на відпочинок і довгострокове перебування вже цієї зими.

Українці знову зможуть літати в Таїланд - що для цього потрібно

Таїланд відкрив кордони для туристів з України. Фото: mapme.club

Однак аби відправитися туди та провести безпроблемно час, потрібно виконати кілька умов.

Вам потрібно буде отримати сертифікат придатності до польоту, дозвіл на в'їзд, негативний ПЛР-тест на коронавірус. Він має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до вильоту.

По приїзду вам потрібно буде пройти 14-денний альтернативний державний карантин. Місця, в яких туристи перебуватимуть на самоізоляції, офіційно затверджені урядом. Це переважно популярні пляжні курорти.

Ці процедури створені для збереження здоров'я населення та туристів.

Нагадуємо, що в Таїланді з початку пандемії коронавірусу зареєстровано близько 4200 випадків COVID-19. З цієї кількості померло 60 осіб. ВООЗ вважає Таїланд одним з найбезпечніших місць на планеті в плані пандемії.

Нагадуємо, що Польща запроваджує жорсткий карантин. Він буде створений аби захистити громадян під час різдвяних свят від коронавірусу. Триватимуть жорсткі обмеження з 28 грудня по 17 січня. Відтак будуть закриватися гірськолижні траси та магазини, які продають товари другої необхідності. Усі люди, які бажають потрапити в країну, повинні будуть пройти десятиденний карантин.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Єгипет посилив вимоги до в'їзду туристів. Тепер всі громадяни з шести років без винятку повинні надати сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, який зроблений не пізніше, ніж за 72 години до прибуття. Сертифікати будуть детально перевірятися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини