Головна Новини Суспільство події Українці тепер можуть купувати ліки за "тисячу Зеленського": що треба знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці тепер можуть купувати ліки за "тисячу Зеленського": що треба знати

Як купити ліки за "тисячу Зеленського"

24 січня 2022, 11:42 comments1275
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українці зможуть витрачати "ковідну тисячу" на ліки. Про це повідомив голова уряду Денис Шмигаль на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Українці тепер можуть купувати ліки за "тисячу Зеленського": що треба знати

"Ковідна тисяча". Іллюстрація з відкритих джерел

Відсьогодні (24 січня) громадяни України, які досягли 60-річного віку та отримали обидві дози щеплення від коронавірусної інфекції, зможуть користуватися програмою "єПідтримка" для того, щоб придбати ліки.

Тисяча гривень, яка надійде на спеціальну картку, може бути витрачена як в аптечних закладах, так і в інтернет-аптеках.

Як розповів Шмигаль, до категорії ліків, передбачених для оплати, належать ті, що вимагають рецепту від лікаря, і без нього.

Раніше у Мінцифри роз'яснювали, як саме можна розпорядитися виплатою від держави за пройдену вакцинацію українцям похилого віку.

На момент проведення платежу банки перевірятимуть вік людини. Неважливо, коли саме була оформлена картка, проте необхідно, щоб на момент придбання лікарських препаратів громадянину вже виповнилося 60 років, а також щоб він пройшов повний курс вакцинації та мав "зелений" COVID-сертифікат у "Дії".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що США на тлі чуток про ймовірне російське вторгнення відправили в Україну чергову партію летального озброєння. При цьому Держдепартамент США дав дозвіл на добровільний від'їзд держслужбовців Сполучених Штатів і зобов'язав виїхати членів їхніх сімей із посольства у Києві.

Також сайт "Коментарі" писав, що відкликати співробітників посольства Великобританії в Україні Королівство починає сьогодні, 24 січня, слідом за Сполученими Штатами Америки. Що про це відомо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ккк

24 січня 2022, 23:04

Какая нахер тысяча вонючего жидовского ублюдка ? Это деньги народа у него же и украденые!


Новини