Головна Новини Суспільство події Українці представили розробки на Міжнародній виставці-конференції UMEX 2022: що презентували
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці представили розробки на Міжнародній виставці-конференції UMEX 2022: що презентували

На Міжнародній виставці-конференції UMEX 2022 українська делегація поспілкувалася з партнерами з питань співробітництва в оборонній сфері

23 лютого 2022, 11:15
Поділіться публікацією:

Україна представила свої здобутки у сфері оборони на міжнародній виставці-конференції безпілотних систем UMEX 2022 в ОАЄ. Про це повідомляють у пресслужбі Державного концерну "Укроборонпром".

Українці представили розробки на Міжнародній виставці-конференції UMEX 2022: що презентували

Виставка у Дубаї, фото "Укроборонпром"

На виставці українці демонстрували розвідувально-ударний безпілотний авіаційний комплекс "СОКОЛ-300", створений Київським конструкторським бюро "Промінь", та авіаційний двигун АІ-350, над розробкою якого працювали інженери підприємства "Івченко-Прогрес".

Експозицію українських винахідників переглянув міністр у справах президента ОАЕ шейх Мансур бін Заїд Аль Нагаян. Українці також зустрілися з представниками Генерального штабу збройних сил Об'єднаних арабських еміратів, представниками еміратського оборонного холдингу EDGE Group і делегацією військово-повітряних сил Казахстану. Учасники зустрічей поспілкувалися про співпрацю та перспективи спільного виробництва дронів, реалізацію поточних проєктів з EDGE Group.

За словами гендиректора Державної компанії "Укрспецекспорт" Вадима Ноздрі, українські підприємства налаштовані на активну та взаємовигідну співпрацю з іноземними партнерами.

Зазначимо, що у лютому 2022 року у Дубаї відбулася п'ята Міжнародна виставка-конференція безпілотних систем UMEX 2022. Організатором експозиції України виступила державна компанія "Укрспецекспорт".

Як повідомляв портал "Коментарі", міністр Резніков розповів про досягнення на посаді за 100 днів. За його словами, міністерство ефективно виконало бюджет 2021 року та забезпечило фінансування Державного оборонного замовлення на 99,75%. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини