Головна Новини Суспільство події Українці назвали винних у погіршенні свого матеріального становища, – опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці назвали винних у погіршенні свого матеріального становища, – опитування

Більшість українців заявила про погіршення свого матеріального становища за два роки президентства Зеленського

2 листопада 2021, 16:16 comments1730
Поділіться публікацією:

Більшості українців стало важче з матеріальним становищем за останні два роки. Головні причини, чому жити в Україні стало складніше, українці бачать у некомпетентній владі та корупціонерах. Як повідомляє видання "Коментарі", про це свідчать дані результатів соціологічного опитування Центру імені Разумкова.

Українці назвали винних у погіршенні свого матеріального становища, – опитування

Бідність українців. Фото: з відкритих джерел

Так, згідно з опитуванням, практично 66% респондентів погодилися з тим, що матеріальний стан їхньої родини за два останні роки суттєво знизився. Для 35,3% опитаних два останні роки не стали поганими, але й про покращення говорити не доводиться, із заробітків все залишилося на колишньому рівні. І лише для 7,5% останні два роки стали успішними щодо поліпшення матеріального стану.

Якщо ж говорити про причини, які й спричинили погіршення матеріального стану українців, то вони традиційно не змінилися. Більшість із опитаних називають головною причиною некомпетентності влади. 39,1% підтримали такий варіант. На другому місці – корупція у країні. Друга причина набрала не набагато менше у відсотковому співвідношенні, а саме – 35,4%. Трохи більше 10% вбачають причину погіршення економічної ситуації в пандемії коронавірусу. Рівно 10% звинувачують російську агресію на сході.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президентський рейтинг КМІС став неприємним сигналом для Офісу президента. Володимир Зеленський, як і раніше, на першому місці в президентському рейтингу, але його підтримка падає. Якщо порівнювати з опитуванням у травні та вересні цього року, то рейтинг чинного президента суттєво знизився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

паниковский

2 листопада 2021, 16:28

ага! вот выберете петьмана и сразу из крана шоколад потечет...


Новини