Головна Новини Суспільство події Українці назвали свої найпопулярніші види дозвілля у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці назвали свої найпопулярніші види дозвілля у 2021 році

Українці найбільше дивилися фільми та серіали, готували улюблені страви, а також читали чи слухали книги та ходили у гості

28 грудня 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

У році, що минає, переважна більшість українців під час дозвілля дивилися фільми, займалися приготуванням їжі, а також читали або слухали книги, а ще ходили в гості. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на результати підсумкового річного онлайн-опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Українці назвали свої найпопулярніші види дозвілля у 2021 році

Сімейне дозвілля. Фото: mediasat.info

Соціологи розповідають, 18% та 36% респондентів дуже часто і часто дивилися фільми, а 11% та 26% – серіали. Так серед опитаних дуже часто витрачають дозвілля для приготування улюблених страв 19% українців. Часто таким зайняттям займаються 31%.

Також популярним варіантом проведення дозвілля в українців є читання книг, прослуховування аудіокниг та походи в гості.

Також із опитування випливає, що майже 40% українців відносно часто випивали спиртні напої під час дозвілля. Третину витрачали вільний від роботи час, щоб підтягнути фігуру, відвідуючи різні тренування. Чверть наших співвітчизників витратили свій дозвілля для перегляду матчів улюблених команд. Третина респондентів у 2021 році вирушали за покупками по магазинах або на природу з друзями. Також третина українців відносно часто відвідували богослужіння у храмах.

Що ж до часу відпустки, то в 2021 році кожен десятий наш співвітчизник вибирався в поїздку Україною або за кордон.

Соціологи звернули увагу на важливий момент – те, як людина проводить своє дозвілля, залежить від його стану. Якщо в нього вистачає грошей на життя, то й дозвілля більш різноманітне. Також люди по-різному проводять час через свій вік. Молодь найчастіше ходить до кафе та ресторанів, займається спортом, грає в ігри. Літні люди частіше відвідують церкву, знаходять час для читання книг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — більшість українців вірять у можливість російського вторгнення в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини