Головна Новини Суспільство події Українці на весь стадіон заспівали «Червону руту» під акомпанемент Хмари (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці на весь стадіон заспівали «Червону руту» під акомпанемент Хмари (ВІДЕО)

Трибуни заспівали разом із музикантом

14 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Під час історичного футбольного матчу між Україною та Іспанією, який відбувся вчора, українці співали на весь стадіон під акомпанемент відомого українського піаніста Євгена Хмари. Відео опубліковано на сторінці музиканта у Facebook.

Українці на весь стадіон заспівали «Червону руту» під акомпанемент Хмари (ВІДЕО)

Так, гра розпочалася виконанням гімну України, який зіграв на роялі просто посеред стадіону композитор та піаніст Євген Хмара. Вболівальники та гравці нашої збірної в один голос співали національний гімн під акомпанемент композитора.

Потім під час перерви Євген також підбадьорив глядачів і виконав одну з найвідоміших українських пісень – "Червону руту". І тут трибуни знову не витримали, і весь стадіон заспівав разом з музикантом.

Як зазначив наприкінці гри диктор, Хмара задав правильний тон на початку гри, що допомогло нашим гравцям перемогти. Музиканта назвали талісманом збірної України з футболу.

Як раніше писали "Коментарі", українські артисти все активніше йдуть в політику. Деякі намагаються стати чиновниками. Цю тенденцію оцінив композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара. На його думку, в Україні може створитися паралельна система — на чолі з артистами та публічними людьми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини