Головна Новини Суспільство події Українці готові відмовитись від НАТО: названо альтернативу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці готові відмовитись від НАТО: названо альтернативу

Українці назвали умови безпеки

24 травня 2022, 11:22 comments2524
Поділіться публікацією:

У середині травня 42% українців вважають, що з огляду на нинішні обставини Україна може відмовитись від курсу в НАТО, якщо буде альтернатива. Такою альтернативою українці вважають гарантії безпеки від таких держав, як США, Великобританія, Німеччина, Франція та інші. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать дані соціологічного опитування КМІС.

Українці готові відмовитись від НАТО: названо альтернативу

НАТО. Фото з відкритих джерел

При цьому соціологи зазначають, що 39% наших співвітчизників досі вважають, що альтернативи членству в Північноатлантичному альянсі немає, і Україна має робити все для того, щоб стати повноправним членом НАТО. Бо тільки членство в НАТО може гарантувати надалі суверенітет та незалежність України.

Також знайшлося 19% опитуваних, які не змогли дати чіткої відповіді щодо того, які гарантії безпеки може отримати Україна і чи це допоможе нашій країні.                                                                                                             

Зазначимо, соціологи Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) провели опитування 13-18 травня 2022 серед 2000 респондентів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський озвучив прогноз, що найближчі тижні війни в Україні будуть дуже непростими. Президент заявив, що росіяни влаштували на Донбасі справжнісіньку бійню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти знають, як не допустити контрнаступу ЗСУ – лобісти вже починають працювати з тими країнами Заходу, які займають м'якшу позицію. Російські пропагандисти вже озвучують нові меседжі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

From hell

24 травня 2022, 10:32

Шо ви стелите? Які 42 %? Кому там вірити, США І Британія, Польща і Країни Балтії я ще розумію, а от зассяні пристосуванці франція і німеччина 100% не підуть на таке, а як і підуть тільки щоб всидіти 1ю дупою на 2х стільцях. Треба ж су ка, зберегти ї ба ло гітлеру сучасності...


Новини