Головна Новини Суспільство події Україна стане членом ЄС та НАТО: Зеленський навал точні терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна стане членом ЄС та НАТО: Зеленський навал точні терміни

Зеленський спрогнозував, що через 2 роки Україна зможе стати членом ЄС та НАТО

11 лютого 2023, 14:08
Поділіться публікацією:

Про повноцінне членство України в Європейському Союзі та НАТО можна буде говорити вже за 2 роки. Як передає видання "Коментарі", про це під час саміту, організованого банком JP Morgan, заявив президент України Володимир Зеленський.

Україна стане членом ЄС та НАТО: Зеленський навал точні терміни

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

При цьому лідер українці уточнив, що про повноцінне членство в НАТО України можна буде говорити лише після перемоги над Росією. Президент зізнався, що у світі є мало песимістів, які вважають, що Україна має пройти шлях у 10 років, перш ніж стати членом Європейського Союзу, але ті, хто говорить про десять років, свідомо маніпулюють, бо знають український дух та енергію українців.

"Тому ми бачимо, що ми можемо бути в ЄС за два роки. І нам потрібні гарантії безпеки", — сказав президент.

Володимир Зеленський також заявив, що єдиною надійною гарантією безпеки та суверенітету України стане членство України у НАТО.

"Ми вважаємо, що будемо в НАТО раніше, ніж усі лідери вирішать, що наш пакет гарантій безпеки вірний. Тому що вони ухвалюють рішення повільно, це бюрократія... І я вважаю, що після перемоги ми будемо в НАТО", — висловив упевненість Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, що 21 лютого в Москві російський диктатор путін звернеться з посланням до Федеральних зборів. Явно не омине війну в Україні, тим більше, що звернення заплановане незадовго до річниці вторгнення, яке розпочалося 24 лютого. Чого чекати від цього звернення, яке путін мав зробити ще у грудні? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які сектори економіки найбільше потребують інвестицій – чи правильно робить акценти влада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини