Головна Новини Суспільство події Україна посилює умови в'їзду в країну: кого стосуються обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна посилює умови в'їзду в країну: кого стосуються обмеження

У Держприкордонслужбі назвали умови для в'їзду в Україну

1 травня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

Україна посилює умови в'їзду на територію держави для людей, які прибули з Республіки Індія або перебували на її території. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Україна посилює умови в'їзду в країну: кого стосуються обмеження

В'їзд в Україну для громадян, які прибули з Індії

У повідомленні зазначено, що обмеження набирають чинності з 00 год. 00 хв. 2 травня 2021 року. На період дії карантину забороняється перетин державного кордону на в'їзд в Україну іноземцям та особам без громадянства, які прибули з Республіки Індія або людьми, які перебували на її території не менше семи днів протягом останніх 14 днів.

Винятки можливі для іноземців або осіб без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України, працівники іноземних дипломатичних представництв і консульських установ, представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні, та члени їх сімей, а також інші категорії іноземців та осіб без громадянства за погодженням з Міністерством закордонних справ. Правда, для таких людей обов'язковою умовою перебування на території України є самоізоляція або обсервація.

Нагадаємо, нова хвиля пандемії коронавірусної інфекції серйозно "вдарила" по Індії. У країні продовжує активно зростати кількість нових випадків захворювання, а медичного обладнання та ліжок не вистачає. Прем'єр-міністр країни Нарендра Моді заявив, що Індію охопив "коронавірусний шторм" і закликав громадян дотримуватися заходів безпеки, а також проходити вакцинацію. Через великий наплив хворих в лікарнях Делі вже немає місць і пацієнтам відмовляють у допомозі. Медичного обладнання та ліжок не вистачає, і люди вмирають через брак кисню. Лікарі зізнаються, що не можуть впоратися з такою кількістю хворих пацієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини