Головна Новини Суспільство події Україна оновила розподіл країн по короназонах: повний перелік
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна оновила розподіл країн по короназонах: повний перелік

Відомо, які країни опинилися в "червоному" переліку, а які - лишаються "зеленими"

16 жовтня 2020, 14:47
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило оновлений перелік розподілу країн на зони за поширеністю коронавірусної хвороби. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МОЗ 16 жовтня.

Україна оновила розподіл країн по короназонах: повний перелік

У списку є держави-члени Всесвітньої організації охорони здоров’я. Розподіл проводили відповідно до кількості активних випадків захворювання на COVID-19 на 100 тисяч населення.

Так, до переліку "зеленої" зони входять 149 країн, серед яких Грузія, Бразилія, Австрія, Португалія, Польща, Угорщина, Росія, Білорусь, Італія, Болгарія, Канада, Туреччина та інші.

Тоді як в "червоному" списку опинилося 44 країни. У зоні небезпеки Чехія, Ізраїль, Велика Британія, Франція, Бельгія, Словенія, США, Румунія, Іспанія, Вірменія та інші.

Сама Україна з показником у 175,5 в переліку все ще потрапила до "зеленої" зони, не дивлячись на численні антирекорди захворюваності щодня.

Україна оновила розподіл країн по короназонах: повний перелік - фото 2

Нагадаємо, коронавірус в Україні знову пішов у наступ. Медики відзвітували про новий рекорд — за добу зафіксували ще 5992 пацієнта з Covid-19. Таким чином Україна побила свій попередній рекорд, встановлений 9 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини