Головна Новини Суспільство події Україна має бути готова: військовий командир розповів про загрозу вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має бути готова: військовий командир розповів про загрозу вторгнення Росії

Нема жодних гарантій того, що РФ не піде на вторгнення, вважає командувач ССО

21 жовтня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:

В нашій країні, в кожному регіоні – підконтрольному столиці чи захопленому противником, жителі мають бути підготовлені  до агресії – нападу на нашу територію з Російської Федерації.

Україна має бути готова: військовий командир розповів про загрозу вторгнення Росії

Григорій Галаган (фото з відкритих джерел)

Ніхто не дає гарантій, що Росія не втілить свої агресивні плани стосовно України,- повідомив керівник Сил спеціальних операцій Григорій Галаган, відповідаючи на запитання представників "Українського центру безпеки та співпраці".

 За словами високопоставленого вітчизняного військовослужбовця, на території країни майже 130 районів вже в новому районуванні, і немає ніяких гарантій щодо можливого військового наступу з боку сусідньої держави. Ми маємо бути насторожі, в кожному нашому регіоні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що близький друг Путіна дав відповідь — чи поверне Росія Крим і Донбас. Мільярдер, власник "Міжпромбанку", міжнародний інвестор Сергій Пугачов у відвертому інтерв'ю журналісту і бізнесмену Дмитру Гордону висказався, чи поверне Росія Крим і окуповану частину Донбасу Україні. Перш ніж відповісти на питання, чи поверне Росія Крим і Донбас Україні Сергій Пугачов чітко відповів, що Крим — це українська територія, але відповісти на таке питання дійсно складно, враховуючи, що світова спільнота так проявляє гнучкість. Пугачов зазначив, в наших реаліях немає впевненості в тому, що Росія все-таки ослабне і поверне Крим Україні. Сергій Пугачов зазначив, що він на заході досить довго і вже розуміє, що західне суспільство дуже компромісне. Пугачов додав, що він свого часу знав багатьох президентів Франції, готував російсько-французькі зустрічі, входив в урядову делегацію і тому може з упевненістю сказати, що Франція, як лідер ЄС і Заходу, на шкоду собі не будуватиме в Росії демократію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини