Головна Новини Суспільство події Україна буде визначати червону зону карантину по-іншому
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна буде визначати червону зону карантину по-іншому

Степанов пояснив, що змінилося

13 жовтня 2020, 18:11
Поділіться публікацією:








Кабінет міністрів України встановив новий критерій визначення населених пунктів, які потрапляють до "червоної зони" карантину. Про це на засіданні уряду заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Україна буде визначати червону зону карантину по-іншому

Замість динамічного показника захворюваності на коронавірусну інфекцію будуть використовувати фіксований. Так, відносити ту чи іншу територію до небезпечної зони будуть тоді, коли захворюваність протягом 14 днів становить більш ніж 320 на 100 тисяч населення. Як зазначив Степанов, раніше показник був динамічним і визначався як такий, що в п'ять разів перевищує відповідний середній показник по країні.

Раніше міністр розповів, скільки пацієнтів із COVID-19 знаходяться зараз в українських лікарнях. Степанов застеріг, коли може не витримати медична система України.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України під час позачергового засідання 13 жовтня ухвалив рішення про продовження карантину через коронавірус в країні до кінця 2020 року. Прем'єр-міністр каже, що нові обмеження обґрунтовані стрімким зростанням нових випадків зараження коронавірусом. Відомо, які передбачаються нові правила карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини