Головна Новини Суспільство події Учасник «Холостячки» зіграв весілля з коханим у Мексиці: його обранцем став колумбієць
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасник «Холостячки» зіграв весілля з коханим у Мексиці: його обранцем став колумбієць

«Спочатку обмінялися клятвами на пірсі, а після влаштували розкішний бенкет на яхті»: фридайвер Андрій Хветкевич побрався з чоловіком. В минулому, Андрій - учасник 2 сезону «Холостячки» зі Златою Огнєвіч

9 травня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Його "половинкою" став колумбієць Феліпе. Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на Instagram Хветкевича.

Учасник «Холостячки» зіграв весілля з коханим у Мексиці: його обранцем став колумбієць

Андрій Хветвевич з коханим та Златою Огнєвіч. Фото з Instagram

Вони одружилися 5 травня у Мексиці. На весіллі побувала і сама холостячка, тепер і приятелька Хветкевича — Злата Огнєвіч. Як не дивно, українська зірка для церемонії обрала білу сукню з глибоким декольте та довершила образ яскравими аксесуарами.  Що більше нагадувала наречену, аніж гостю.

Закохані Андрій та Феліпе одягли однакові костюми кольору хакі, білі сорочки, краватки кольору шампань і білі кросівки. Вони обмінялися обітницями на узбережжі Тихого океану, під святковою аркою. Її прикрасили квітами та білими стрічками. Опісля, усіх гостей запросили на яхту, де на них чекав смачний бенкет. Ввечері, свято закінчилося салютом на честь молодят.

Андрій Хветкевич освідчився Феліпе у серпні минулого року. Тоді, учасник "Холостячки" опублікував фото з коханим та написав у соціальних мережах:

"Я такий, який є, вчуся приймати та любити себе. Нещодавно він сказав "Так", — поділився Хветкевич.

Саме тоді Злата Огнєвіч однією із перших, привітала пару. Написавши у коментарях: "Найщиріші вітання! Я дуже рада за вас". 

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента Зеленського Колись Наталія Бакай представляла нашу країну на "Міс Світу", а сьогодні вона живе в Росії та підтримує Кремль.

Як писали "Коментарі", — Скандальний актор знімає фільм про війну в Україні: говорить, що покаже "всю правду" Стівен Сігал, який має російське громадянство оголосив про роботу над фільмом про війну в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини