Головна Новини Суспільство події Uber вимкнув можливість замовити таксі по телефону
commentss НОВИНИ Всі новини

Uber вимкнув можливість замовити таксі по телефону

На виклики таксі Uber по телефону доводилося не більше 10% всіх поїздок

11 лютого 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Популярний сервіс Uber вимкнув можливість викликати таксі за допомогою телефонного дзвінка в Україні. Тепер клієнт зможе замовити автомобіль тільки за допомогою мобільного додатку, передає видання "Лига.net".

Uber вимкнув можливість замовити таксі по телефону

Uber вимкнув можливість замовити таксі по телефону - фото з відкритих джерел

Викликати таксі компанії Uber в Україні за номером 9988 можна було з 2018 року. Замовити автомобіль за допомогою голосового виклику було можливим у великих українських містах — Києві, Одесі та Львові. За даними компанії, станом на серпень 2020 року, на виклики таксі Uber телефоном доводилося не більше 10% всіх поїздок.

В Uber повідомили, що якщо зараз набрати раніше чинний номер, то ввімкнеться автовідповідач і клієнтам повідомлять про те, що для замовлення послуги необхідно завантажити додаток.

Раніше стало відомо, що Uber продає свою дочірню компанію з виробництва безпілотних автомобілів стартапу Aurora Technologies, відмовляючись від підрозділу, яке засновник Uber одного разу назвав критично важливим для майбутнього компанії. Розробка технології автомобілів без водія була ключовим пріоритетом, коли засновник і колишній генеральний директор Uber Тревіс Каланік очолював фірму, оскільки він бачив в ній спосіб скоротити витрати.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що столиця Франції обзаведеться літаючими таксі. Згідно з інформацією оператора громадського транспорту RATP, аеротаксі дозволить скоротити час у дорозі більш ніж у два рази. Наприклад, повітряний шлях з центру Парижа в аеропорт Шарль де Голль займе всього 15 хвилин замість 40 хвилин, які потрібні на сьогодні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини