Головна Новини Суспільство події У «жовтій зоні» тримаються лише три області
commentss НОВИНИ Всі новини

У «жовтій зоні» тримаються лише три області

Лише 3 області в Україні мають ознаки "жовтої" зони Covid-19

28 жовтня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

В Україні на сьогоднішній день столиця та ще 13 областей опинились у "помаранчевій зоні" карантину. 8 областей вже перейшли у "червону зону" і лише три області ще відповідають "жовтому" рівню епіднебезпеки. Як повідомляє видання "Коментарі", про це свідчить інформація Міністерства охорони здоров'я.

У «жовтій зоні» тримаються лише три області

Карантин. Фото з відкритих джерел

Зокрема, станом на 28 жовтня "почервоніли" Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська та Херсонська області. У цих регіонах зростають показники госпіталізації.

Найкраще епідеміологічна ситуація у Вінницькій, Закарпатській та Кіровоградській областях. Вони, як і раніше, залишаються в "жовтій зоні". Інші регіони в "помаранчевій зоні".

Читайте також на порталі "Коментарі" — головний санлікар України Ігор Кузін розповів, у яких сферах суттєво збільшилися темпи вакцинації населення проти коронавірусу. Кузин вважає, що активізація українців пов'язана з тим, що всі почали розуміти, що зупинити спалах захворюваності можна лише двома методами – або запровадити жорсткий локдаун із серйозними обмеженнями, або прискорити масову вакцинацію. Ситуація справді тривожна – 66% ліжкомісць, відведених для госпіталізації хворих уже зайняті. Тенденція не дуже втішна і зростання захворюваності стрімко набирає обертів. Саме тому в регіонах пришвидшилася вакцинація, щоб зупинити спалах.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – голова МОЗ Віктор Ляшко назвав COVID-вакцину, яку не можна комбінувати з іншими препаратами. Сьогодні Україна є тією країною, де можна комбінувати вакцини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини