Головна Новини Суспільство події У Житомирі за участі Віктора Развадовського пройшов Молодіжний форум «Молодь обирає майбутнє»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирі за участі Віктора Развадовського пройшов Молодіжний форум «Молодь обирає майбутнє»

Молодь спільно з керівником обласного осередку політичної партії "За МАЙБУТНЄ" Віктором Развадовським розбила символічну стіну проблем

25 серпня 2020, 14:11 comments1635
Поділіться публікацією:








У Житомирі на День Незалежності пройшов Молодіжний форум "Молодь обирає майбутнє", який зібрав більше сотні справжніх патріотів з усього регіону. У заході взяв участь голова Житомирського обласного осередку політичної партії "За МАЙБУТНЄ" Віктор Развадовський, повідомили нашому виданню у прес-службі партії.

У Житомирі за участі Віктора Развадовського пройшов Молодіжний форум «Молодь обирає майбутнє»

Віктор Развадовський

Звертаючись до учасників форму "Молодь обирає майбутнє", Віктор Развадовський закликав "разом створити таке майбутнє, аби не було соромно дивитись в першу чергу в очі нашим батькам, дітям, друзям".

"Разом з вами ми повинні виробити ту стратегію, яка дасть нам перемогу на виборах 25 жовтня. Я вірю, і закликаю кожного з вас – докласти стільки зусиль, аби здобути впевнену перемогу! Щоби ми довели суспільству, що ми професіонали, які прийшли працювати для людей і яких ми не підведемо", — наголосив він під час форуму.

У Житомирі за участі Віктора Развадовського пройшов Молодіжний форум «Молодь обирає майбутнє» - фото 2
У Житомирі за участі Віктора Развадовського пройшов Молодіжний форум «Молодь обирає майбутнє» - фото 3
У Житомирі за участі Віктора Развадовського пройшов Молодіжний форум «Молодь обирає майбутнє» - фото 4
Також Віктор Развадовський передав усім присутнім вітання і побажання єдності та згуртованості від лідера партії Ігоря Палиці.

Під час форуму молоді люди із різних куточків області обговорили проблеми регіонів, які потрібно негайно вирішити. У своїх виступах молодь наголошувала на тому, що вирішити ці проблеми вони можуть лише спільно з командою професійних людей, які мають досвід в управлінських справах.

На завершення заходу молоді люди спільно з керівником обласного осередку політичної партії "За МАЙБУТНЄ" Віктором Развадовським розбили символічну стіну проблем та зробили перший крок до майбутнього, повідомляє партія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини