Головна Новини Суспільство події У Зеленського звинуватили екс-президента Франції у злочинній змові Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського звинуватили екс-президента Франції у злочинній змові Росії

Михайло Подоляк заявив, що колишній президент Франції Ніколя Саркозі свідомо брав участь у злочинній змові Росії

17 серпня 2023, 14:50 comments1014
Поділіться публікацією:

Колишній президент Франції Ніколя Саркозі є безпосередньо співучасником багаторічного злочину Росії проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського звинуватили екс-президента Франції у злочинній змові Росії

Путін та Саркозі. Фото з відкритих джерел

Зазначимо, в інтерв'ю Le Figaro колишній президент Франції закликав до "компромісних" рішень у війні Росії та України. Ніколя Саркозі заявив, що окуповані Росією українські землі є "спірними територіями" і найкращим виходом буде проведення референдуму на цих територіях. Зокрема, французький політик висловився про Крим, назвавши півострів таким, який більше російський, ніж український, оскільки люди, які проживають на цій території, самі вважають себе росіянами.

Реагуючи на сказане Саркозі, Михайло Подоляк зазначив, що інтерв'ю колишнього французького президента показало, чому взагалі стала можливою російська агресія. Найжахливіше, що лідери Заходу довгий час робили все можливе, щоб у Путіна дозріли і втілилися в реальність плани загарбницької війни, в якій він плює на міжнародне право.

"Заохочення Саркозі – це безпосередня співучасть у багаторічному злочині. Не можна заохочувати злочинців до фраз "земля в обмін на мир", — написав Михайло Подоляк.

Радник глави Офісу президента підкреслив, що важливо раз і назавжди зрозуміти колишнім і чинним лідерам на Заході – немає жодних "нових територій Росії", як немає і жодних прав Росії на так звані "референдуми". Не було і немає жодних культурних чи мовних особливостей. Нікому не дозволено торгувати чужими територіями, тим більше коли ти ведеш дружбу зі злочинцем. Крим та Донбас були і є законною територією України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в НАТО — в обмін на втрату частини території: що стоїть за цією пропозицією — як реагувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 серпня 2023, 14:26

Якби не лідери ЄС, ви корумповані б і влади зараз не мали. Не організуй вони Мінських домовленостей. Саме тоді після другого заколоту Порошенка і його нацистського оточення (розрекламованих юдейською пропагандою Соловйова і Портнікова: Ярош Тягнибок Яценюк Кличко і подібних), Україну і врятували від повного знищення.


Новини