Головна Новини Суспільство події У Зеленського відреагували на події в Ізраїлі, нагадавши, через що все почалося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на події в Ізраїлі, нагадавши, через що все почалося

Михайло Подоляк заявив, що через РФ світ занурюється у хаос.

7 жовтня 2023, 14:08
Поділіться публікацією:

Бойові дії в Ізраїлі та масовані ракетні удари – це наслідки того, що Росія руйнує глобальну безпеку. Світ занурюється у хаос саме через дії Москви. Як передає портал "Коментарі", таку думку в Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на події в Ізраїлі, нагадавши, через що все почалося

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Наслідки. Все, що Росія робить в Україні, — це руйнація глобальної безпеки, глобальних правил, глобальних угод. Як наслідок, світ занурюється в хаос, а терористичні спільноти починають поводитися дедалі зухваліше, агресивніше і навіть оголошувати війни цілим країнам", – написав радник голови ОП.

Михайло Подоляк додав, що світ реально повернути до стабільності і зробити знову безпечним, якщо Росія отримає відсіч в Україні і заберетеся з української території, отримавши поразку.

Радник назвав Москву "ключовим спонсором глобального тероризму та автором краху міжнародного права".

Читайте також на порталі "Коментарі" — вранці 7 жовтня Ізраїлем було завдано масованого ракетного удару з боку сектора Газа. Збройне крило ХАМАС оголосило про початок операції під назвою "Повінь Аль-Акса" проти Ізраїлю. На територію країни проникли бойовики, точаться бої, є загиблі. Ізраїльська влада скликає резервістів. Про що говорить те, що відбувається, і до чого може привести? Чому атака розпочалася саме зараз? Чи може це якось вплинути на російсько-українську війну? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — це не спецоперація, а війна: прем'єр Ізраїлю Нетаньяху зробив нову заяву після атаки ХАМАС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

7 жовтня 2023, 13:57

Ніби Сталіна слухаємо.


Новини