Головна Новини Суспільство події У Зеленського відреагували на "інавгурацію" Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на "інавгурацію" Путіна

В Офісі президента вважають Путіна диктатором, а не президентом

7 травня 2024, 15:55 comments1099
Поділіться публікацією:

В Україні не вважають, що Володимир Путін сьогодні став президентом. Він сьогодні лише утвердився як диктатор і в Москві пройшов процес класичної російської коронації, а не інавгурації. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в соцмережі зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на "інавгурацію" Путіна

Михайло Подоляк. Фото: Офіс президента

На Банковій уточнили, що Путін не президент, а класичний малоосвічений диктатор РФ і сьогодні відбулася не інавгурація, а класична коронація російська чергового "табірного пахана".

"Не вільна країна. Але повноцінна диктатура з вираженими комплексами ненависті, заздрощів, бажання чужої крові", — написав Михайло Подоляк.

Також радник уточнив, що Володимир Путін не готовий відповідати сучасності, а бажає збільшувати агресію, експансію та масштабувати війни у різних форматах.

"Невже це ще не очевидно? І невже все ще є бажання насолоджуватися видовищем коронації чергового кривавого російського тирана?" — додав радник керівника Офісу президента.

Раніше Міністерство закордонних справ України заявило, що не має підстав для визнання Володимира Путіна як демократично обраного та легітимного президента Російської Федерації.

"Таким чином російська влада намагається створити для всього світу та своїх громадян ілюзію законності майже довічного перебування при владі людини, яка перетворила РФ на державу-агресора, а правлячий режим – на диктатуру", — йдеться в офіційній заяві.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі 7 травня відбулася чергова путінська "інаугурація", яку відвідали делегації шести із 27 країн ЄС. Включаючи французького посла, що викликало, м'яко кажучи, подив у деяких в Україні. У своїй "інавгураційній" промові Путін обіцяв росіянам, що вони "разом переможуть", а також стверджував, що РФ нібито не відмовляється від діалогу із Заходом. Які основні висновки можна зробити за підсумками цього шоу? Що важливо зрозуміти Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/245
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини