Головна Новини Суспільство події У Зеленського розповіли про прийнятний варіант завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про прийнятний варіант завершення війни

Наразі тривають переговори з міжнародними партнерами щодо вступу до нової декларації з безпеки, а після завершення переговорів президент України Володимир Зеленський представить нову концепцію

17 березня 2022, 15:47 comments2734
Поділіться публікацією:

Україна хоче завершення війни, створення нової коаліції, яка зможе завадити Російській Федерації у реалізації її планів щодо вторгнення майбутнього. Як повідомляє портал "Коментарі", таку позицію в інтерв'ю польським ЗМІ озвучив радник голови ВП Михайло Подоляк. Текст інтерв'ю опублікувало інформагенство "УНІАН".

У Зеленського розповіли про прийнятний варіант завершення війни

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Михайло Подоляк зазначив, що для України на перше місце виходить не статус, а союзники, які готові будуть разом з українцями відстоювати територіальну цілісність української держави.

Подоляк зазначив, що після російського вторгнення до України вся архітектура європейської безпеки показала свою неефективність. Таку саму неефективність показав Північноатлантичний Альянс. Тепер українці знають, що Путіна можна зупинити лише силою. На сьогоднішній день НАТО не має такої сили. Альянс сьогодні виглядає організацією, яка добре організовує різного роду саміти, де генерали вихваляються своїми здібностями і на словах розповідають, які вони здатні.

Радник голови ОП додав реальність виявилася такою, що Кремль сьогодні не зважає на НАТО, не бачить у цьому Альянсі для себе небезпеку. А історія про те, що НАТО наближається до російських кордонів, була розрахована виключно на місцевого обивателя в Росії, щоб потім виправдати вторгнення до суверенної сусідньої держави. Тому план України – завершити війну, сформувавши нову коаліцію держав, які зможуть гарантувати Україні реальну допомогу, якщо Росія знову захоче вторгнутися до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна розповіли, наскільки Москва та Київ близькі до підписання будь-яких домовленостей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини