Головна Новини Суспільство події У Зеленського назвали причину, чому відключили від ефіру «канали Порошенка»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали причину, чому відключили від ефіру «канали Порошенка»

На думку радника голови ОП, це сталося, тому що на порядку денному – питання єдиної інформаційної політики країни під час війни

31 травня 2022, 17:47 comments2682
Поділіться публікацією:

Три телеканали "5 канал", "Прямий" та "Еспресо", які неформально входять до медіагрупи, яка близька до п'ятого президента Петра Порошенка, довелося відключили з цифрового ефіру нібито через "нарцисизму" лідера "Європейської Солідарності", а також із -за "руйнівних інформаційних технологій". Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "LB Live" заявив радник голови ОП Михайло Подоляк.

У Зеленського назвали причину, чому відключили від ефіру «канали Порошенка»

Вимкнення каналів. Фото: з відкритих джерел

Про те, що три вищезгадані телеканали припинили ефірне мовлення, стало відомо від працівників ЗМІ. Влада сама ніяк не пояснила свою позицію, Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) вирішив особисто відключити канали від мовлення.

Тепер же Михайло Подоляк каже, що під час війни має бути єдина інформаційна політика. Цьому має приділитися велика увага.

Радник голови ОП погодився з тим, що канали, які асоціюються з Петром Порошенком частково транслювали загальнонаціональний телемарафон, який і сьогодні транслюють найрейтинговіші ЗМІ України, але друга частина трансляції цих каналів була приділена тому, щоб розповідати саме про Порошенка. Саме через "нарцисизм" канали й вирішили відключити від ефіру.

Мабуть, через те, що під час війни на "5 каналі", "Прямому", "Еспресо", окрім висвітлення тем війни, приділялася чимала увага персоні Порошенка канали і вирішили відключити.

На уточнення журналіста про те, що і зараз, користуючись ефіром загальнонаціонального телемарафону, паразитує багато нарцисів, Подоляк відповів, що це так, але збитки від негласного власника "5 каналу", "Прямого" та "Еспресо" набагато більші.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Раді безпеки РФ упевнені, що західну Україну вже почали захоплювати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини