Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі співмешканець матері викинув її маленьку доьку з вікна багатоповерхівки - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі співмешканець матері викинув її маленьку доьку з вікна багатоповерхівки - ЗМІ

Подія трапилася в будинку на вулиці Ентузіастів, де з дев'ятого поверху впала шестирічна дівчинка

18 березня 2021, 02:37
Поділіться публікацією:

У Запоріжжі на вулиці Ентузіастів чоловік в стані алкогольного сп'яніння викинув з вікна 9-го поверху житлового будинку шестирічну дівчинку. Про це повідомив телеграм-канал "Це Запоріжжя".

У Запоріжжі співмешканець матері викинув її маленьку доьку з вікна багатоповерхівки - ЗМІ

Запоріжжя (фото з відкритих джерел)

Дитина загинула на місці від отриманих травм. За попередньою інформацією, співмешканець однієї з жінок, які проживають на вулиці Василя Сергієнка, знаходився вдома сам з її маленькою дочкою. Чоловіка затримали співробітники поліції.

У Запоріжжі співмешканець матері викинув її маленьку доьку з вікна багатоповерхівки - ЗМІ - фото 2

Нагадаємо, в Забайкальському краї Росії, місті Чита, сталося вбивство 9-річної дівчинки прямо в її квартирі. Дитину застрелив п'яний сусід, якому нібито заважав шум. Про це повідомляється в одному з місцевих видань. Перед смертю жертва жорстокого вбивці записувала відео в TikTok, де розповіла, що до неї у квартиру намагається потрапити буйний сусід, буквально виламуючи двері. На той момент з дорослих вдома нікого не було, оскільки батько вийшов в магазин, залишивши дітей вдома самих. В цей час сусід став стукати з усієї сили у двері, намагаючись її вибити. Розлючений чоловік бив по дверях руками і ногами, матюкаючись при цьому. На відео дитина розповідає, що це тривало вже протягом декількох хвилин. Причиною тому був нібито шум, що доноситься з її квартири, оскільки в той момент там робили ремонт. Дівчинка говорила, що їй дуже страшно і вона не знає, що їй робити. Також на записі чітко чутно стукіт у двері. Це було останнє відео, зняте дитиною. Через 20 хвилин вона померла від вогнепального поранення.

В YouTube також було опубліковано ролик під назвою "Вбивство моєї доньки через 20 хвилин після цього відео". Ймовірно, його опублікував батько вбитої дівчинки. В описі під відео він написав, що його дочка чекала приходу подруги. Тому коли гучні стуки закінчилися, хтось тихо постукав у двері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини