Головна Новини Суспільство події У західній пресі знову підтвердили: Москва продовжує концентрувати війська біля кордонів України
commentss НОВИНИ Всі новини

У західній пресі знову підтвердили: Москва продовжує концентрувати війська біля кордонів України

Західні ЗМІ вважають, що концентрація військ біля українського кордону – це не просто тактичний маневр Росії

10 листопада 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Українська розвідка мовчить і не повідомляє про небезпеку, а західні ЗМІ продовжують нагнітати обстановку, знову повідомляючи, що Росія продовжує зосереджувати свої війська біля українських кордонів. Так слідом за "Washington Post" ось уже і "Bloomberg" написав про те, що Росія концентрує свої війська біля кордону з Україною. Насамперед йдеться про танки та артилерію, які Москва намагається зосереджувати вночі. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише український політолог Олеся Яхно.

У західній пресі знову підтвердили: Москва продовжує концентрувати війська біля кордонів України

Російські війська. Фото: belvpo.com

Політолог наголошує, "Bloomberg" зазначає, що на відміну від подібної концентрації військ навесні, зараз вона відбувається не відкрито, а таємно вночі, що "можна трактувати як реальну загрозу, а не залякування".

"Все ж таки, вважаю, що це більше залякування, а не ризик більш масштабних військових дій. Точніше – психологічний тиск, щоб і Україна, і Захід весь час перебували у стані напруги щодо мотивів та реальності воєнних дій", – наголосила Олеся Яхно.

На її думку, Росія навчилася активно використовувати "нішу агресора" — і з погляду реальних військових дій, і з погляду здійснення психологічного тиску. Все для того, щоб підтримувати думку частини західних еліт з приводу того, що не треба дратувати Росію, що з Росією простіше домовитися, виконавши її вимогу, ніж конфліктувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, чому країни НАТО в боргу перед Києвом, а тому Україну не залишать наодинці з Росією. Цей сигнал також був дано Кремлю. Ситуація 2014 року не повториться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини